Gezinsblad
Jan Steven van de Amelvoirt van Tilborch, geb. Voor 1380 (1340?) te Tilburg (?), ovl. na 7 aug 1429, Bron Wissenburg, Bron Woelmuis, zoon van Steven van de Amelvoirt van Tilborch en N.N.
Er is geen waterdicht bewijs dat Jan Stevens een zoon van Steven Jans is. Er zijn op het eerste oog tijdgenoten van Steven Jans, ook genaamd Steven van den Amervoert, die als vader in aanmerking zoude n kunnen komen. (zie: www.wissenburg.info)
met:
Heijlwich Cort Daneels, geb. ± 1345 te Tilburg (?), Bron Wissenburg, Bron Woelmuis, dochter van Daneel Aerts en N.N.
1) Engelberken Jan van de Amervoert, Bron Wissenburg, Bron Woelmuis met:
Reijnier Reijnier de Broechoven, Bron Wissenburg, Bron Woelmuis, zoon van Reijnier de Broechoven en Katelijn (van Oisterwijk)
vermeld van 1419 - 1456
2) Aert van de Amelvoirt van Tilborch, Bron Wissenburg
3) Steven van de Amelvoirt van Tilborch, geb. voor 1350 - 1360 (?), Bron Wissenburg, Bron Coolen-online (BE), Bron Woelmuis met:
Kathelijn Goeswijn Henrick van den Boerden, ovl. voor 25 jul 1429 te Oisterwijk, Bron Wissenburg, Bron Woelmuis, Bron Coolen-online (BE)
www.coolen-online.be vermeldt Elisabeth als vrouw van Steven (ook als moeder van de kinderen), maar zowel Wissenburg als Woelmuis vermelden Kathelijn. Wissenburg vermeld na 1429, maar die kan dan niet de moeder van de kinderen zijn.
4) 2 kinderen van de Amelvoirt, Bron Woelmuis
Hoofdindex A-Z