Gezinsblad
Johan Hecker, Bron Stadsarchief Amsterdam met:
Rosina Magdalena Munch, Bron Stadsarchief Amsterdam
1) Hanna Magdalena Hecker, geb. verm. voor 30 mei 1721 (doop) te Amsterdam, ovl. voor 16 jan 1790 te Amsterdam, begr. te Amsterdam, 16 jan 1790, Bron Stadsarchief Amsterdam
Hanna Magdalena was zeker een echtgenote van Constantinus (itt Elisabeth Croonenburgh); zij is op dezelfde locatie aan de Loijersgragt N.Z. bij de Prinssegragt 2 te Amsterdam overleden als Constantinu s en wordt ook als zijn weduwe genoemd in het begraafregister.

Gehuwd 13 nov 1760 te Amsterdam met:
Constantinus Christiaan Voitus (Voites), geb. ± 1693 te Frankfurt (Duitsland), ovl. verm 16 sep 1777 te Amsterdam, Bron Familiesearch, Bron Stadsarchief Amsterdam, Bron Familie-Archief Voitus van Hamme - van Buuren, zoon van mog. Julius Constantinus Voitus en Anna Maria Wernhard(ing)
Constantinus is vermoedelijk een broer van Godlob. Hij was in ieder geval doopgetuige bij een van de kinderen van Godlob en hij is in 1929 getrouwd, dus waarschijnlijk van dezelfde lichting als Godlob . Constantinus biedt op 1 januari 1761 een huis "de vanouds vermaarde Herberg de drie Baarsjes, gelegen aan de drie Baarsjes" te huur aan per mei van dat jaar. Dit huis is dan tevens "uit de hand" te koop (bron: de Amsterdamse Donderdagse Courant, 1 januari 1761).
2) 6 kinderen Hecker, Bron Stadsarchief Amsterdam
Hoofdindex A-Z