Gezinsblad
Hendrick van Hamme (IJsewijns), geb. ± 1405 te Humelgem (België), ovl. ± 1447 te (...), Bron users.telenet.be jean.de.keyzer, Bron Van Abraham tot Zeger van Hamme, Bron Vandersloten.be van Hamme, zoon van Godefridus (Godevaert) van Hamme en Catharina (Kathelijne) IJsewijns (Ysewijns) met:
Vrouwe Kathelijne (Catharina) van der Beke (Becken) (van Ginderboven), geb. te (...), ovl. te (...), Bron Van Abraham tot Zeger van Hamme, Bron users.telenet.be jean.de.keyzer, Bron Vandersloten.be van Hamme, dochter van Egidius (Gillis) van der Becken (Beke) en Kathelijne van der Eycken
1) Jan van Hamme (IJsewijns), geb. ± 1430 te Steenokkerzeel (België), ovl. voor 1454 te (...), Bron Vandersloten.be van Hamme, Bron Van Abraham tot Zeger van Hamme, Bron users.telenet.be jean.de.keyzer met:
Margriet van Steenwinckel, geb. te (...), ovl. te (...), Bron Van Abraham tot Zeger van Hamme, Bron users.telenet.be jean.de.keyzer, Bron Vandersloten.be van Hamme, dochter van Jan van Steenwinckel en Kathelijne van Redinghen (Redingen)
2) 6 kinderen van Hamme (IJsewijns), geb. te (...), ovl. te (...), Bron Vandersloten.be van Hamme
Pieter, Willelmus, Amelryc, Catharina,
Lancelotus, en Margareta
Hoofdindex A-Z